X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان

شعر در مورد جمع و تفریق

پنج‌شنبه 30 فروردین 1397 ساعت 12:36

شعر در مورد جمع و تفریق

شعر در مورد جمع و تفریق ,شعر درباره جمع و تفریق,شعر برای جمع و تفریق,شعر در باره جمع و تفریق,شعر با جمع و تفریق,شعر درمورد جمع و تفریق,شعر با کلمه جمع و تفریق,شعر با کلمه ی جمع و تفریق,شعری در مورد جمع و تفریق,شعری درباره جمع و تفریق,شعر درباره ی جمع و تفریق,شعر کودکانه در مورد جمع و تفریق,شعر مفهومی در مورد جمع و تفریق,شعرهای کودکانه در مورد جمع و تفریق

شعر در مورد جمع و تفریق

در این مطلب سعی کرده ایم حدود 100 شعر از اشعار زیبا را در مورد جمع و تفریق برای شما تهیه نماییم.برای دیدن این اشعار به ادامه مطلب مراجعه نمایید

6 تا نارنگی داریم

3 تا شو بر می داریم

با احترام تو بشقاب

جلوی مهمون میذاریم

زودی بگین عزیزان

از اون 6 تا نارنگی

چند تا می مونه حالا؟

شعر در مورد جمع و تفریق

دویدم و دویدم

به نانوایی رسیدم

2 تا نا تو کیسه داشتم

3 تا نان هم خریدم

سریع بگین بچه ها

چند تا نان دارم حالا ؟

2 تا نان و 3 تا نان

با هم میشن 5 تا نان

شعر درباره جمع و تفریق

5 تا پرستو با هم

رو شاخه ای نشستند

علی ناز و شیطون

سنگی زدش به شاخه

بچه ها حالا با هم !

چند تا رو شاخه مونده

بچه ها : خانم ، خانم اجازه

هیچی نموده حالا

آفرین گل زبیا ، پر پر ! همه پرستوها پر

شعر برای جمع و تفریق

شنبه تا جمعه بهروز

در طول هفته هر روز

تو مزرعه کار می کنه

4 تا ماشین بار می کنه

غروب جمعه رسیده

ماشین آخرم می ره

به من بگو این هفته

چند تا ماشینش رفته؟

شعر در باره جمع و تفریق

مادر بزرگ خوبم

چارقدش و سرش کرد

آمد نشست کنارم

دستی توی جیبش کرد

3 بادام از یک جیبش

4 تا هم از اون جیبش

حالا بگو عزیزم

مادر بزرگ نازم

چند تا بادام به من داد؟

3 بادام و 4 بادام

با هم میشن چند بادام ؟

با هم میشن 7 بادام

شعر با جمع و تفریق

علی بیا تو اینجا

احمد وایسا کنارش

به من بگین بچه ها

کدوم یکی از اینها

بلند تر از دیگری است ؟

قد علی بلند تر

باشه ز قد احمد

مرحبا بارک الله

قد علی بلند تر

باشه ز قد احمد

شعر درمورد جمع و تفریق

اتل متل توتوله

7 تا آدم کوتوله

با هم دیگه می رفتن

با هم دیگه می گفتن

اگر که هر یک از ما

یک گردو داشته باشیم

دو گردو هم اضافه

به روش گذاشته باشیم

این گردو و آن گردو

با هم میشن چند گردو؟

با همی میشن 9 گردو

شعر با کلمه جمع و تفریق

ده تا جوجه رفتن تو کوچه

یکی شون دوید دنبال دونه

نه تای دیگه باقی میمونه

از نه تا جوجه یکی شون اومد،

پیش مرغابی:

–مرغابی شب ها، کجا می خوابی؟

اگر بشماری، دونه به دونه

هشت تای دیگه، باقی می مونه

شعر با کلمه ی جمع و تفریق

از هشت تا جوجه یکی شون دوید،

رفت اون گوشه توی قفس،

آقا خرگوشه هر کی ندونه،

مرغه می دونه هفت تای دیگه،

باقی می مونه

از هفت تا جوجه

پیشی که اومد،

همه ترسیدن این ور دویدن،

اون ور دویدن

یکیشون دوید

داخل خونه

شش تای دیگه، باقی می مونه

شعری در مورد جمع و تفریق

از شش تا جوجه یکیشون پرید

رو پای هاپو گفت:

آهای هاپو! چی میگی؟ بگو!

وسط حیاط، کنار لونه پنج تای دیگه،

باقی می مونه

از پنج تا جوجه یکی شون به یک ببعی رسید

که چوپونه داشت، پشماشو می چید

همون جا ایستاد، پیش چوپونه

چهارتای دیگه، باقی می مونه

شعری درباره جمع و تفریق

از چهار تا جوجه

یکی شون اومد،

پیش الاغه به الاغه گفت: -دماغت چاقه؟

سواری دادن، برات آسونه؟

از چهار تا جوجه

سه تای دیگه، باقی می مونه

از سه تا جوجه یکی شون اومد نزدیک بزی:

-حالت چطوره، آی خاله قزی؟

توی چمن و شبدر و پونه

دوتای دیگه، باقی می مونه

شعر درباره ی جمع و تفریق

از دو تا جوجه یکی شون اومد،

پیش دختره: -خانوم خانوما، شیر دوشیدی؟

به من هم میدی؟

از دو تا جوجه، تنها یه دونه روی علف ها، باقی می مونه

جوجه تنها، رفت تو انباری گفت:

آقا اسبه! از تو انباری، خبری داری؟

اسبه گفت: آره! نه تا جوجه، توپول و موپول، توی انباره

جوجه ها همه بیرون اومدن

حالا دوباره ده تا شدن

شعر کودکانه در مورد جمع و تفریق

بزغاله ی زنگوله پا ، جرینگ جرینگ صدا کرد

یواشکی از لای در ، نگاه به قدقدا کرد

چند تا دونه تخم طلا کنار قدقدا دید

 شمردشون یکی یکی به عدد چهار رسید

چند تایی هم جوجه حنا کنار قدقدا بودن

 یک و دو و سه ، چهار و پنج ، رو همدیگه هشت تا بودن

زنگوله پا نقشه ای کشید

 تا خونه شون دوید و پرید

واسه ی اونا تو دفترش

 دو جمع و دو منها کشید

شعر مفهومی در مورد جمع و تفریق

آهای آهای بچـــه ها درس ریاضـی داریـم

چینه ها رو ما باهــم رو هم دیگه می ذاریم

8 چینـه روی میــزن همین الان بـرداریـن

حـالا 3 تـا بــرداریـــن اونــو کنــار بــذاریــن

حالا باقــی مونده رو با هم دیگه بشمارین

پنچ تا مونده درسته؟به اینکه شک ندارین

به این می گیم بچــه ها تفـریق و یاکه منها

یاد گــرفتین عـزیـزان ، آفـــرین بر شما ها

حالا شما بـا بازی تمــــرین کنین ریاضــی

منم کمک می کنم هــــرجـا کــه بـود نیازی

چند تا چینه بذارین بعـد چند تا رو بردارین

نگاه کنین وبگین کـه مونده چند تا  دارین

شعرهای کودکانه در مورد جمع و تفریق

روزگاری عشق من اعداد بود

بازیم تفریق و جمع و عاد بود

زندگی تنها ریاضی بود بس

جز ریاضی کارهایم بود عبس

شعر در مورد جمع و تفریق

بیشتر بخوانید :

شعر در مورد آمریکا

شعر در مورد روستا

گلچین زیباترین شعر در مورد آلبالو

شعر در مورد کسوف

شعر در مورد انسان

عسل و دیابت

یکشنبه 26 فروردین 1397 ساعت 09:38

تاثیر مصرف عسل و دیابت برای تنظیم قند خون

عسل و دیابت ،عسل و دیابت بارداری،عسل و بیماری دیابت،رابطه عسل و دیابت،عسل طبیعی و دیابت،عسل و زخم دیابت،عسل و بیماران دیابتی،عسل و دارچین دیابت،عسل دیابتی،عسل در دیابت بارداری،عسل دیابت بارداری،عسل برای دیابت بارداری،عسل و بیماری دیابت،رابطه عسل و دیابت،عسل طبیعی دیابت

عسل و دیابت ، عسل و دیابت بارداری ، عسل و بیماری دیابت

در این مطلب از سایت جسارت به عسل و دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مصرف عسل و دیابت

عسل یک غذای شیرین هست که تقریبا 70 درصد آن از کربوهیدرات تشکیل شده است و

یک قاشق غذاخوری عسل تقریبا 17 گرم کربوهیدرات دارد.

بنابراین نمی تواند در مقدارهای زیاد به افراد دیابتی تجویز شود.

افرادی که از دیابت رنج می برند در خون خود گلوکز اضافی دارند بنابراین

انواع عسلی که مقدار کمتری گلوکز و مقدار بیشتری فروکتوز داشته باشد بهتر مورد استقبال ارگانیسم بدن بیمار قرار می گیرد.

در واقع گلوکز برای جذب، به انسولین احتیاج دارد اما فروکتوز مکانیزم جذب متفاوتی دارد و به انسولین احتیاجی ندارد.

عسل آقاقیا مقدار زیادی فروکتوز دارد و به همین دلیل بعضی از متخصصان توصیه می کنند

که  این نوع عسل بهترین عسل برای افراد دیابتی هست

حتی اگر مبتلا به دیابت هستید لازم نیست از خوردن این شهد شیرین اجتناب کنید اما متوجه ی مقدار مجاز مصرف آن باشید.

عسل به دلیل اینکه شاخص گلایسمیک پایین تری نسبت به قند دارد

شیرین کننده ی امن تری نسبت به قند است.با این حال، عسل هنوز هم حاوی کربوهیدرات است،

بنابراین مهم است که برای بیماران دیابتی مقدار مصرف آن درست مانند شکر محدود شود.

تاثیر عسل و دیابت

پیشنهاد عسل درمانی برای جلوگیری از قطع عضو در افراد مبتلا به دیابت

گروهی از محققان میگویند با مالیدن عسل بر روی زخم یک فرد مبتلا به دیابت میتوان از لزوم قطع یک پای عفونی پیشگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مدیسون، پزشکی در دانشگاه ویسکانسین که شش بیمار دیابتی خود را از خطر قطع عضو نجات داده است،

آزمایشی را برای ترویج استفاده گسترده از عسل درمانی آغاز کرده است.

در این درمان پس از برداشت پوست و باکتری مرده لایه عسل وارد زخم میشود.

جنیفر ادی پروفسور دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی دانشگاه ویسکانسین گفت :

عسل به دلیل خاصیت اسیدی خود باکتری را از بین میبرد و از بروز عوارض مقاومت

باکتریایی که در مصرف آنتی بیوتیکهایی استاندارد دیده میشود پیشگیری میکند.

وی این موضوع را برای بهداشت جهانی بسیار حایز اهمیت خواند.

ادی گفت : افراد مبتلا به دیابت معمولا از جریان خون ضعیفی برخوردارند و از آنجا که توانایی آنان برای مبارزه با عفونت کاهش می یابد،

زخم هایشان به سختی درمان میشود. وی افزود تقریبا هر ۳۰ ثانیه یک قطع عضو ناشی از دیابت در جهان انجام میشود.

وی ابراز امیدواری کرد که اگر بتوان ثابت کرد که عسل موجب شفای زخم اقراد دیابتی میشود

میتوان امیدهای تازه ای برای بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت بوجود آورد.

وی احتمال این امر را بسیار زیاد توصیف کرد. عسل درمانی هم اکنون در

نیوزلند برای درمان زخم های بستر و در اروپا بعنوان یک شکل درمان جایگزین استفاده میشود.

بیشتر بخوانید :

آلو بخارا چیست

خواص قهوه سبز چیست

گشنیز و دیابت

تخم گشنیز در بارداری

عسل و دیابت ، عسل و دیابت بارداری ، عسل و بیماری دیابت

این خاصیت در عسل هایی که دارای گلوکز کمتری هستند از جمله عسل اقاقیا ،

عسل آویشن ، عسل گون و عسل سیاهدانه بیشتر دیده شده است.

تمامی عسل های فلورا بجز عسل کنار( عسل کنار در حالت طبیعی در بین عسل ها دارای ساکارز بالاتری است)

دارای ساکارز زیر 3% هستند و بیماران دیابتی با مشورت با پزشک خود میتواند از انها استفاده کنند.

عسل و دیابت

همچنین عسل در زمینه پیشگیری یا دیابت و درمان زخم های دیابتی بسیار موثر است.

تحقیقات اخیر نشان داده است که جایگزینی کامل شکر با عسل خطر ابتلا به دیابت را تا ۷۰ درصد کاهش میدهد و

همینطور با مالیدن عسل بر روی زخم های دیابتی میتوان بهبودی این زخم ها را سرعت بخشید و حتی لزوم قطع شدن پای دیابتی جلوگیری کرد.

به منظور پیشگیری ابتلا به دیابت خانواده ها باید استفاده از عسل را به جای شکر در برنامه غذایی خودشان جدی بگیرند.

به بیماران دیابتی توصیه میشود که میزان دریافت بدن خود از ویتامین ها و مواد مغذی مثل B1، E، C، B12، B6 و بیوتین را افزایش دهند،

عسل و به ویژه عسل طبیعی تابستانه منبع مناسبی برای این مواد می باشد .

وقتی شما عسلی را برای بیماری دیابتی می خرید باید مطمئن باشید که همانند عسل کامور عسل طبیعی است و

گرنه عسل های تقلبی بر مشکلات بیماران دیابتی می افزایند.

عسل و دیابت ، عسل و دیابت بارداری ، عسل و بیماری دیابت

عسل طبیعی کامور ، عسل تک گل آویشن است که علاوه برداشتن

خواص کلی عسل طبیعی دارای خواص ویژه گیاه آویشن نیز میباشد،

برخی از خواص آن عبارتند از : زخم معده ، ضد سرفه ، ضد ضعف و بی حالی ، تقویت حافظه و انرژی زا ،

مفید برای عادت های ماهانه دردناک ، مقوی مغز و اعصاب ،

مفید برای درد های شکمی و روده ، مفید برای سرفه و گلو درد و دیابت بی مزه.

خواص عسل و دیابت

موم کندو عسل که توسط زنبور تولید می شود از ترکیب موم معمولی و صمغ درختان حاصل می‌شود،

حالت خمیری دارد و چسبناک است ، بوی مطبوعی دارد و رنگ آن از سبز تا قهوه‌ای تیره متغیر است.

رنگ و عطر موم در مناطق مختلف متفاوت بوده و خصوصیات آن بستگی به نوع گیاهان موجود در هر منطقه دارد.

موم عسل، در بدن انسان هضم نمی‌شود و با همان ساختار شیمیایی اولیه، از بدن دفع می‌شود.

موم عسل می‌تواند نقش فیبر در میوه‌جات را داشته باشد اما چون غلظت قندها در عسل بیشتر از میوه است، دیگر تاثیری نمی‌تواند داشته باشد. 

عسل حتی اگر همراه موم هم مصرف شود، به دلیل غلظت زیاد قند، باز هم قند بالایی دارد.

عسل خواص زیادی دارد و مطالب گفته شده بدین معنا نیست که عسل ماده ‌غذایی مضری می‌باشد

اما برای یک بیمار دیابتی، کنترل قند اهمیت بسیار مهم‌تری دارد.

عسل و دیابت ، عسل و دیابت بارداری ، عسل و بیماری دیابت

استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را از حملات ویروسی و باکتریایی محافظت می‌کند.

دانشمندان دریافتند که عسل دارای ویتامین‌های مختلف و مقادیر زیاد آهن است.

استفاده مداوم از عسل باعث تقویت گلبولهای سفید خون در مبارزه با بیماری‌های باکتریایی و ویروسی می‌شود.

عسل و دیابت

بیشتر بخوانید :

جوانه ماش و یبوست

سالاد جوانه گندم

گیاه دارویی علف گربه

زنجبیل فشار خون

مضرات کاکائو

شنبه 25 فروردین 1397 ساعت 09:07

همه چیز در مورد خواص و مضرات کاکائو و شکلات

 مضرات کاکائو ،مضرات کاکائو برای کودکان،مضرات کاکائو در بارداری،مضرات کاکائوی تلخ،مضرات کاکائو برای خانم ها،مضرات کاکائو برای زنان باردار،مضرات کاکائو در دوران بارداری،مضرات کاکائو در طب سنتی،مضرات کاکائو برای معده،مضرات کاکائو و قهوه،عوارض کاکائو برای کودکان،مضرات شیر کاکائو برای کودکان،فواید و مضرات کاکائو برای کودکان،مضرات مصرف کاکائو برای کودکان

مضرات کاکائو , خواص کاکائو , مضرات کاکائو برای کودکان

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات کاکائو می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مضرات کاکائو

کاکائو یکی از محبوب ترین مواد خوراکی در سراسر دنیاست؛ این ماده خوراکی به علت داشتن طعم مطلوب شامل

متشقات بسیار زیادی است طرفداران بسیار زیادی را نیز دارد؛ اما جدا از طعم مطلوب آن، مسئله ای که حائز اهمیت است فواید

بسیار زیاد دانه های کاکائو است که این محصول را نسبت به سایر فرآورده های خوراکی منحصر به فرد کرده است.

درخت کاکائو نوعی گیاه همیشه سبز است که در مناطق گرمسیری رشد کرده و همواره دارای شکوفه است.

گلهای این گیاه صورتی رنگ بوده، میوه آن غلاف دار است و شکلی شبیه به بلوط دارد که اندازه آن درازتر شده و به رنگ زرد

مایل به قرمز یا زرد مایل به بنفش است و زمانی که کاملا می رسد تقریبا نیم کیلوگرم وزن دارد.

کاکائو خالص و خام بیش از هر نوع ترکیبات دیگر مربوط به شکلاتها خواص مفید دارد و دانههای این گیاه

خوشمزه و پرطرفدار در حقیقت یکی از سالم ترین دانه های گیاهی سراسر جهان است. جالب است بدانید در بین شکلاتها

انواع سیاه آن بهتر از انواع روشن است . امرزه متخصصان تغذیه خوردن شکلات های حاوی کاکائو را برای همه افراد توصیه می کنند.

این دانه سرشار از چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است و به دلیل سرشار بودن از مس و پتاسیم در

سلامتی قلب و عروق نقش موثری دارد. خواص و فواید این ماده برای سلامتی بسیار گسترده بوده، از مهمترین خواص درمانی آن

می توان به پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و سکته، افزایش ظرفیت فعالیت فیزیکی و ذهنی و مقابله با سرطان اشاره نمود.

خواص کاکائو

خواص دارویی و فواید پودر کاکائو :

آنتی اکسیدانی قوی

کاکائو مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از تشکیل رادیکال‌های آزاد

در سلولها جلوگیری می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند.

کاهش بروز سکته قلبی :

کاکائو باعث کاهش احتمال لخته شدن خون و انسداد رگها می شود که به نوبه خود باعث می گردد احتمال بروز سکته قلبی کاهش یابد.

سرشار از کربوهیدرات :

دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی کربوهیدرات می باشند. بیشتر این کربوهیدرات به صورت نشاسته،

فیبر محلول و غیر محلول است. تنها بخش اندکی از این کربوهیدرات به صورت قند ساده است.

مقدار کمی کافئین :

دانه های کاکائو دارای مقدار بسیار کمی، به مراتب کمتر از قهوه و چای، کافئین هستند.

انواع ویتامین :

کاکائو دارای مقداری ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین C و ویتامین E است.

انواع مواد معدنی :

کاکائو مقدار زیادی مواد معدنی شامل منیزیم، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منگنز نیز دارد.

بیشتر بخوانید :

خواص سماق در لاغری

زنجبیل و بارداری

آلو بخارا خواص

خواص بامیه برای قند خون

مضرات کاکائو , خواص کاکائو , مضرات کاکائو برای کودکان

مقابله با چاقی و دیابت : کاکائو التهاب مربوط به چاقی را محدود کرده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند.

این گفته نتیجه پژوهش محققان دانشگاه پنسیلوانیا است که در European Journal of Nutrition به چاپ رسید.

بر خلاف شکلات که به دلیل داشتن کره‌ی کاکائو یک ماده‌ی غذایی چرب محسوب می‌شود، پودر کاکائوی به‌دست آمده از کاکائوی جامد حاوی کالری،

چربی و قند کمی می‌باشد و در عین حال سرشار از فیبر است. محققان معتقدند که کاکائو می‌تواند حالت مقاومت به انسولین و مشکلات کبدی را کاهش دهد.

مضرات کاکائو برای کودکان

در مورد مصرف کاکائو توصیه میشود افرادی که به طور مکرر دچار کابوس های شبانه می گردند، بهتر است در مصرف شکلات های کاکائویی احتیاط کرده چراکه ثابت شده مصرف آن می تواند تشدید کنننده این کابوسها باشد. مصرف طولانی کاکائو به دلیل داشتن برخی ترکیبات شیمیایی میتواند حالتی شبیه به اعتیاد و در حقیقت ولع به خوردن شکلات را در افراد و به ویژه در خانمها و بیشتر در حوالی زمان قاعدگی ایجاد کند.با وجود گسترده بودن خواص این کاده خوراکی و توصیه متخصصان به مصرف آن، زیاده روی در مصرف شکلاتهای کاکائویی می تواند موجب مسمومیت با علائمی همچون تحریک پذیری، بیقراری، سر درد، لرزش عضلانی، تهوع، بی نظمی یا افزایش ضربان قلب و اختلال خواب شود.

مضرات کاکائو , خواص کاکائو , مضرات کاکائو برای کودکان

مصرف ناصحیح کاکائو باعث عوارض کبدی و قلبی می‌شود. کسانی که طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد

کاکائو و محصولات آن خودداری کنند. برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن کاکائو ممنوع است.

مضرات کاکائو در بارداری

کاکائو و شکلات فواید زیادی دارند؛ به طوری که مصرف مقدار کمی از آن میتواند سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کند.

ولی همیشه کاکائو و شکلات؛ جزء خوراکی های ممنوعی بودند که خانم های باردار باید از آن دوری میکردند.

این مسئله در حالیست که تحقیقات اخیر توسط الیزابت Tricheو همکارانش در مرکز ییل برای پری ناتال، کودکان و اپیدمیولوژی محیط زیست

نشان می دهد که شکلات ممکن است زنان باردار را از فشار خون بالا و یا از زایمان قبل از موعد مقرر محافظت کند.

وقتی که بدن شما کافئین را به سرعت پردازش می کند بدن کودک شما همان مواد شیمیایی را برای شکستن دارو ندارد.

با توجه به نظر مرکز سلامت زنان Epigee، کافئین در جفت نفوذ می کند و در جریان خون نوزاد عبور می کند و برای یک دوره طولانی

باقی می ماند کافئین ضربان قلب کودک شما را بالا می برد و به طور بالقوه روی جنبش در رحم شما تاثیر می گذارد کافئین

همچنین مانع از جذب کلسیم و آهن مصرفی می شود که ممکن است روی توسعه کودک شما تاثیر بگذارد.

مضرات کاکائو , خواص کاکائو , مضرات کاکائو برای کودکان

مصرف زیاد و بیش از اندازه پودر کاکائو باعث بروز برخی عوارض و ناراحتی های زیر خواهد شد :

– تکرر ادرار و یبوست

– کک و مک و کهیر

– زیاد شدن اسید اوریک خون

– تپش قلب و بی خوابی

– ناراحتی کبد و اعصاب

– افراد مبتلا به آسم، تپش قلب، تصلب شرائین، کلسترول، نقرس، دیابت، سنگ کلیه، هپاتیت روده و رماتیسم مجاز به مصرف کاکائو نمی باشند .

مضرات کاکائو

بیشتر بخوانید :

خوردن ماش در بارداری

خواص خاکشیر برای پوست

خواص حنا گذاشتن کف پا

خرما و فشار خون

در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی

پنج‌شنبه 23 فروردین 1397 ساعت 18:20

در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی

مضرات چای ,مضرات چای سیاه,مضرات چایی,مضرات چای سیاه در طب سنتی,مضرات چای سیاه پررنگ,مضرات چای سیاه مانده,مضرات چای سیاه چیست,مضرات چای سیاه بر پوست,مضرات چای سیاه و سبز,مضرات چای سیاه برای بدن,مضرات چای سیاه برای کودکان,مضرات چای سیاه برای پوست,عوارض چای زنجبیل,خواص و مضرات چای زنجبیل,فواید و مضرات چای زنجبیل,مضرات چایی مانده,مضرات چایی ساز,مضرات چایی ترش,مضرات چایی مونده,مضرات چایی پررنگ,مضرات چایی خوردن,مضرات چایی برای کودکان

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌شود.بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

مضرات چای

چای سیاه یکی از نوشیدنی های داغ محبوب در سراسر جهان می باشد. این نوشیدنی دارای ارزش و اهمیت خاصی است و ایرانی ها معمولا بعد از مصرف غذا از این نوشیدنی استفاده می کنند. در این مقاله از سایت جسازت به فواید و مضرات چای سیاه پرداخته ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید . چای سیاه به عنوان نوشیدنی پیش غذا، پس غذا و در وعده صبحانه مصرف می‌شود و می‌توان گفت که بعد از آب یکی از ارزانترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در دنیا محسوب می‌شود که می‌تواند فواید و مضراتی داشته باشد . چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود. فرآوری آن می‌تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه‌های دیگر به آن باشد. چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود. چای از ایجاد لخته‌های خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر می‌شود پیشگیری می‌کند.

مضرات چای سیاه

چای سیاه چیست؟ چای به ۴ دسته تقسیم می‌شود:  تخمیری (چای سیاه) تخمیرنشده (چای سبز) نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ) چای سفید  چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا (هند، سریلانکا، بنگلادش، پاکستان و غیره)، و نیز درقرن اخیر دربسیاری از کشورهای آفریقائی از جمله کنیا، بروندی، روآندا، مالاوی و زیمبابوه متداول بوده‌است.  چینی‌ها آن را «چای سرخ» می‌نامند زیرا رنگ مایع دم کرده آن سرخ است . غربی‌ها هم آن را «چای سیاه» می‌گویند چون برگ‌های چایی که معمولاً دم می‌کنند به رنگ مشکی است . چای سیاه در طبقه‌بندی دیگر به عنوان چای «ناب» یا CTC (خرد، پخش و به هم پیچیده، روش تولیدی که درسال۱۹۳۲ابداع شده‌است) مطرح می‌شود. چای‌های سیاه غیر مخلوط نیز از طریق مکان، زمان و فصل (اول، دوم، یا پاییز) تولید خود شناخته می‌شوند.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

مصرف چای بعد از غذا، به هضم غذا به ویژه غذاهای چرب کمک می‌کند. تانن موجود در چای از جذب آهن پیشگیری می‌کند، به همین دلیل نوشیدن روزانه یک فنجان چای به بیماران مبتلا به هموکروماتوز توصیه می‌شود نوشیدن چای 2 ساعت بعد از غذا باشد.

مضرات چایی

مضرات چای سیاه در طب سنتی : باید دانست مانند هر گیاه دیگری، چای نیز اگر به‌جا و درست استفاده نشود، می‌تواند موجب بروز عوارضی شود که از جمله احساس ترشی در دهان، سردرد، دامن‌زدن به گرمی و خشکی بدن در برخی افراد، بی‌خوابی و… را می‌توان ذکر کرد.  احمدرضا درستی مطلق، متخصص تغذیه، درباره مضرات چای سیاه چنین می گوید: « از دید علمی چای چند مزیت دارد و یکی از مزیت‌های آن این است که یک لیوان چای، فلوئور مورد نیاز یک فرد را در طول روز تأمین می‌کند و مصرف ۳ لیوان چای در روز مانعی ندارد. اگر بیش از ۵ لیوان چای سیاه در روز مصرف شود، به بدن ضرر می‌رساند و موجب افزایش فلوئور بدن و بروز فلوئوریست در بدن و بروز نقاط قهوه‌ای رنگ بر روی دندان می‌شود، دندان‌ها را از بین می‌برد و استخوان را نیز پوک می‌کند.  چای را باید با فاصله نیم ساعت بعد از غذا مصرف کرد به دلیل اینکه از جذب آهن در بدن پیشگیری می‌کند؛

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است

مضرات چای سیاه در طب سنتی

به همین دلیل توصیه می‌شود که چای را همراه با غذا مصرف نشود. چای سرشار از آنتی اکسیدان است و زمانی که حرارت می‌بیند و دم می‌کشد، تغییراتی را از خود نشان می‌دهد. مواد آنتی اکسیدانی موجود در چای بر اثر حرارت طولانی مدت از بین می‌روند و ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. بهتر است که چای را بعد از غذا و با فاصله ۲ ساعت مصرف کرد به دلیل اینکه مصرف چای بعد از غذا، تمام آهن غذا را از بین می‌برد و مانع جذب آن در بدن می‌شود.» محمد صالحی سورمقی استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز می‌گوید: « افراد روزانه به یک‌هزار و ۵۰۰ میلی گرم کافئین نیاز دارند که این مقدار ضرری برای بدن ایجاد نمی‌کند ولی متخصصان توصیه می‌کنند که افراد روزانه یک‌هزار میلی گرم کافئین مصرف کنند؛ به طور معمول یک لیوان نوشابه کولا ۷۰ میلی گرم کافئین دارد و یک لیوان چای ۱۰۰ میلی گرم کافئین دارد که مصرف روزانه ۱۰ لیوان چای مشکلی ایجاد نمی‌کند. زنان حامله در دوران بارداری خود به ۳۵۰ میلی گرم کافئین احتیاج دارند و به دلیل اینکه کافئین موجب تحریک می‌شود، زنان باردار می‌توانند روزانه ۳ لیوان چای مصرف کنند. به دلیل اینکه مردم تمام دنیا از این نوشیدنی استفاده می‌کنند، تحقیقات فراوانی در این خصوص صورت گرفته و در هیچ مقاله معتبری سرطان‌زایی و مضرات چای مطرح نشده است.»

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند.

مضرات چای سیاه مانده

مضرات چای کهنه دم : چای جوشیده دارای رنگ سیاه، بو و مزه‌ای نامطبوع است و مصرف آن موجب بروز یبوست در افراد می‌شود. چای جوشیده سرشار از مواد قابضی به نام تانن است که بر اثر جوشیدن چای وارد آن می‌شود و رنگ و مزه چای را تغییر می‌دهد.  چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است.  به دلیل وجود مواد مصنوعی در چای های کیسه ای، این قبیل چای ها در مدت زمان کمتری نسبت به چای معمولی رنگ می دهند.  از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و مشکلات گوارشی اشاره کرد. این موارد در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز صدق می کند و دمنوش باید با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.

آیا می دانید که بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

مضرات چای

جوانه ماش و لاغری

چهارشنبه 22 فروردین 1397 ساعت 11:57

خواص جوانه ماش و لاغری و دیابت و یبوست

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه ماش و لاغری و دیابت و یبوست می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.اصولا جوانه ها خواص بسیار زیاد و مفیدی دارند که برای سلامتی مصرف آنها ضروری می باشد.در این مطلب از سایت جسارت به بررسی خواص جوانه ماش در لاغری می پردازیم که نقش مهمی در لاغری دارد

جوانه ماش و لاغری,جوانه ماش برای لاغری,جوانه ماش لاغری,جوانه ماش در لاغری,خواص جوانه ماش برای لاغری,تاثیر جوانه ماش در لاغری,خواص جوانه ماش در لاغری,خواص جوانه ماش و لاغری,خاصیت جوانه ماش و لاغری,فواید جوانه ماش و لاغری,تاثیر جوانه ماش و لاغری

جوانه ماش و لاغری , خواص جوانه ماش در لاغری , جوانه ماش در لاغری , خاصیت جوانه ماش برای لاغری

در مورد تاریخچه جوانه ماش باید بگوییم که هزاران سال است که گیاه ماش مورد استفاده قرار گرفته و اصلیت این گیاه مربوط به کشور هندوستان بوده و در سراسر نواحی آسیایی کشت می‌شده است و چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌زدایی بدن استفاده می‌کردند.امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود و این جوانه در لاغری بسیلر حیاتی و مهم است.ماش همانند نخود و عدس از خانواده حبوبات است که سرشار از فیبر، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی گیاهی و طبیعی است. اما متاسفانه در اکثر نقاط جهان از این نوع حبوبات کمتر استفاده می کنند و بیشتر از نخود یا لوبیا سیاه استفاده می کنند. در حالی ماش ممکن است برای بسیاری از مردم آمریکا جدید باشد اما هزاران سال است که ماش و جوانه ماش عضوی از عادات غذایی مردم هندوستان است.

جوانه ماش و لاغری

ماش و جوانه آن ، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می گیرد. همان طور که می دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه خواران است.

جوانه ماش برای لاغری

در طی یک تحقیق علمی مشخص شد که جوانه‌ غلات و حبوبات خوراکی‌های ارزشمندی هستند که در واقع دوره‌ی کوتاهی از چرخه‌ی زندگی آنها را تشکیل می‌دهند و درست بعد از این مرحله حبوبات و غلات تبدیل به یک گیاه جوان می‌شوند. این جوانه حد فاصل زندگی یک دانه‌ی سخت و یک گیاه جوان است و ارزش غذایی ویژه‌ای دارد. در این مرحله، لایه‌ی بیرونی پوست باز می‌شود و ساقه‌ی جوان از میان آن سر برمی‌آورد. طی این روند مقداری از پروتئین نشاسته‌ای دانه توسط ساقه‌ی جوان صرف سوخت‌وساز و رشد می‌شود و این تغییرات در واقع وجه تمایز بین ارزش غذایی جوانه و مواد مغذی غلات و حبوبات سبزنشده است.

جوانه ماش لاغری

به تازگی ثابت شده است که خواص حبوبات پس از جوانه‌زدن به بیشترین مقدار ممکن می‌رسد. جوانه‌ی حبوبات سرشار از آنزیم‌ها، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. هنگامی که از جوانه‌ی حبوبات صحبت می‌کنیم، اغلب جوانه‌ی ماش را درنظر می‌آید، که بیش از دیگر جوانه‌ها استفاده می‌شود. اما از تمام حبوبات و دانه‌های دیگر را می‌توان جوانه تهیه کرد، مثلاً می‌توان از دانه‌ی آلفاآلفا (یونجه)، دانه‌ی آفتابگردان، انواع لوبیا، و نخود استفاده کرد. در فرآیند جوانه‌زدن مواد درون دانه‌ها تغییر می‌کند: نشاسته تبدیل به گلوکز و فروکتوز می‌شود، پروتئین با کمک آنزیم‌های درون دانه، هضم می‌شود و تبدیل به آمینو اسید و پروتئین‌های قابل هضم برای ما در می‌آید، و آب، ویتامین‌ها و مواد معدنی درون دانه افزایش می‌یابد. جوانه‌ی حبوبات قرن‌هاست که به دلیل فواید غذایی و خواص دارویی مورد استفاده قرارمی‌گیرد. جوانه‌ها را می‌توان به صورت خام خورد یا آب آنها را گرفت و یا کمی پخت و سپس میل کرد.

طرز تهیه جوانه ماش برای لاغری

ماش‌ها را ابتدا خوب بشویید،سپس آن‌ها را درون آب خیس کرده و به مدت 12 ساعت در جای تاریک و خنک قرار دهید.سپس آن‌ها را مجددا بشویید و به مدت 12 ساعت دیگر در جای تاریک و خنک قرار دهید.جوانه‌های ماش پس از 12 ساعت دوم آماده می‌شوند.دانه‌های ماش معمولا طی 24 ساعت جوانه می‌زنند و اگر می‌خواهید حداکثر استفاده را از آن‌ها ببرید بهتر است آن‌ها را به صورت خام مصرف کنید.

جوانه ماش در لاغری

یک خاصیت جوانه ماش اینست که با چاقی می‌جنگد. جوانه‌ی ماش یک ماده‌ی غذایی کم کالری و سرشار از فیبر و پروتئین است. اگر هدف شما کاهش وزن است، جوانه‌ ماش می‌تواند یکی از مواد خوراکی مؤثر در رژیم غذایی روزانه‌ی شما برای مقابله با چاقی باشد. ماش کمک می‌کند معده‌تان زودتر پر شود و هوس‌ نکنید خود را با کربوهیدرات‌ ها یا شیرینی سیر کنید.در مطالعه‌ای که در یک مجله‌ی تغذیه منتشر شده است، محققان به این نتیجه رسیدند که یک وعده غذایی حاوی ماش با فیبر بالا در مقایسه با یک وعده غذایی بدون آن، میزان ترشح هورمون سیری را افزایش می‌دهد. برای یافتن جواب این سؤال که آیا تأثیر این سیری در کوتاه‌مدت به کاهش پرخوری و کم کردن وزن در طولانی‌مدت کمک می‌کند یا نه، دانشمندان به مدت ۱۶ هفته مطالعه‌ای روی ۱۷۳ مرد و زن که اضافه وزن داشتند، انجام دادند. گروهی با رژیم حاوی فیبر بالا و سرشار از حبوبات که حاوی یک و نیم فنجان ماش در روز بود تغذیه شدند و گروه دیگر یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات داشتند که به عمد کالری دریافتی آنها محدود نشده بود. در پایان مطالعه، افرادی که با حبوبات تغذیه شده بودند به‌طور متوسط بیش از ۴ کیلوگرم نسبت به گروه دیگر کاهش وزن داشتند.

خواص جوانه ماش برای لاغری

جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است.جوانه‌ ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد.چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده می‌کنند. به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن و خاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می‌کنند.جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزی‌جات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌کنند.

تاثیر جوانه ماش در لاغری

جوانه حبوبات از جمله ماش منبع غنی از مواد مغذی و انرژی هستند. در فرایند جوانه زدن حبوبات، مواد درون دانه ها تغییر می کند، نشاسته به فروکتوز و گلوکز تبدیل می شود، پروتئین با کمک آنزیم های درون دانه هضم می شود و به پروتئین های قابل هضم و آمینو اسید شکل می گیرد و ویتامین ها، آب و مواد معدنی درون دانه افزایش می یابد. از خواص ماش در طول قرن های طولانی است که برای درمان و پیشگیری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص جوانه ماش در لاغری

ماش بسیار پر خاصیت و به دلیل داشتن کالری پایین غیر چاق کننده است. بنابراین سعی کنید در دوران رژیم لاغری لااقل هفته ای یکبار از ماش استفاده کنید. ماش به علت دارا بودن ویتامین های A و D نیازهای بدن ما را تأمین کرده و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده آن را مصرف کنید.

خاصیت جوانه ماش برای لاغری

ماش ویژگی‌های متفاوتی دارد و یکی از مواد غذایی‌ای است که تقریبا از نظر مواد مغذی متعادل به شمار می‌رود. ولی وجود برخی از مواد مغذی در آن، ویژگی خاصی را به این ماده غذایی می‌دهد. از جمله اینکه میزان اسیدفولیک آن بسیار بالاست بنابراین خوردن ماش برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی بسیار مفید است. پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ پس مصرفش به افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، توصیه می‌شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود.

آیا جوانه ماش لاغر کننده است

طبق یافته‌های محققان، از آنجا که ماش دارای خاصیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد است، می‌تواند در جلوگیری از اکسیداسیون LDL (کلسترول بد) مؤثر باشد. در یک پروژه‌ تحقیقاتی که با هدف بررسی تأثیر حبوبات‌ بر فشار خون بالا انجام شد، مشخص شد فشارخون سیستولیک در موش‌های مبتلا به پُرفشاری خون که به مدت یک ماه با جوانه‌ ماش تغذیه شدند، کاهش قابل توجهی داشت.از طرفی جایگزینی غذاهای فرآوری‌شده با مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند ماش، از ساده‌ترین راه‌های بهبود سلامت قلب و عروق است. مطالعات اخیر نشان می‌دهد افراد در سنین ۴۰ تا ۷۵ سالگی، غالبا با کمبود منیزم مواجه هستند و در مقایسه با افرادی که کمبود منیزم ندارند، ۵۱ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند.

تاثیر جوانه ماش بر لاغری

جوانه‌ی حبوبات منبع غنی انرژی و مواد مغذی است. برخلاف سبزیجات که پس از چیده شدن به سرعت خواص غذایی خود را از دست می‌دهند، حبوبات خواص غذایی خود را تا زمان خورده شدن حفظ می‌کنند. جوانه‌های حبوبات بهترین منبع آمینواسیدها (پروتئین)، ویتامین و مواد معدنی و همچنین میزان بالایی فیبر هستند. آنها شامل انواع ویتامین‌های A ، B، C، D، E و K‌ ، اسید فولیک، آهن، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیوم و روی هستند. دیگر خواص غذایی بنا به نوع آنها متفاوت است. جالب است که بدانید جوانه‌ی ماش دارای فیتواستروژن (استروژن گیاهی) که ایزوفلاون نامیده می‌شود.

خواص جوانه ماش برای پوست

وجود فیتواستروژن در جوانه ماش مانند گیرنده های استروژنی پوست عمل می کند و موجب می شود تا ساخت الاستین و کولاژن موجود در ساختار پوست افزایش یابد. از این رو استفاده منظم و دائم جوانه ماش می تواند از بروز خشکی و پیری پوست جلوگیری نماید.

خواص جوانه ماش برای لاغری

  • استفاده زیاد آن باعث زیادشدن خلط آن می‎شود.
  • خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید می‎باشد.
  • کسانی که مبتلا به بیماری دستگاه گوارش می‎باشند از ماش کمتر استفاده کنند.
  • ضماد آرد ماش برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار می‎رود.
  • یک غذای خوب برای کسانی که اسهال شده‎اند ماش و برنج کم‎چربی است.
  • برای درمان ورم ماش تازه بجوشانید، سپس له کنید با زرده تخم‎مرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید.
  • ماش التهاب‎های صفرا را از بین می‎برد.
  • تسکین دهنده سرفه است.
  • خوردن زیاد ماش برای دندان‎ها مضر است.
  • وجود پتاسیم در ماش باعث شستشوی کلیه‎ها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب می‎گردد.
  • به خاطر داشتن فسفر و کلسیم نقش آن در رشد اطفال انکارناپذیر است.
  • به خاطر داشتن آهن برای اشخاص کم خون مفید است.
  • ماش باعث افزایش ترشح انسولین در بدن می‎گردد.
  • خام گیاه خواران به خاطر داشته باشند اگر می‎خواهند جوانه ماش استفاده کنند حتماً کمی جوانه را حرارت بدهند.
  • کسانی که نقرس دارند کمتر بخورند.
  • خوب است که بدانید ماش خاصیت چاق کنندگی ندارد در نتیجه کسانی که می‎خواهند لاغر شوند یک وعده غذای خود را جوانه پخته شده ماش قرار دهند.
  • کسانی که یبوست دارند و می‎خواهند از ماش استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند آن گاه غذا درست کنند.
  • برای اعضای بدن که خواب رفته و بی‎حس شده است با ضماد پخته ماش مالش دهید.
  • برای درمان کک مک پودر ماش را با عرق مورد مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارید.
  • کسانی که صرع دارند از ماش پوست کنده استفاده کنند.
  • خوردن ماش باعث ازدیاد شیر می‎گردد.
  • ماش مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن خورده شود.
  • کسانی که سکسکه‎های مقاوم دارند با خوردن ماش پخته برطرف می‎گردد.
  • مصرف زیاد ماش باعث ضعف قوه باه می‎شود.
  • برای درمان اگزما ماش را پخته با سرکه مخلوط نموده در محل بگذارید.

جوانه ماش در لاغری

  • جوانه ماش سرشار از مواد غذایی مغذی و انرژی است که به از بین بردن و بهبود علائم و نشانه های استرس، خستگی جسمی و روحی کمک می کند.
  • جوانه ماش به دلیل دارا بودن میزان زیادی از فیبر موجب بهبود عملکرد و حرکات روده می شود و علائم و اثرات یبوست را از بین می برد.
  • جوانه این دانه سرشار از لسیتین است و موجب کاهش کلسترول بد می شود در نتیجه خواص درمانی ماش به کاهش چربی کبد کمک می کند و از بروز کبد چرب پیشگیری می کند.
  • جوانه دانه ماش انرژی زایی قوی و مناسب برای بدن می باشد.

فواید جوانه ماش در لاغری

جوانه ماش غذایی کاهش‌دهنده قند و چربی خون است و مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود. البته بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود.مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را که پورین گیاهی دارند، حدود کنند. البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.

خواص و فواید جوانه ماش و لاغری

اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می‌کنیم. دانه‌های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد.غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند.مصرف روزانه 10 تا 25 گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه ماش حاوی 1/9 گرم فیبر رژیمی تام است.

تاثیر جوانه ماش و لاغری

ماش و دیگر حبوبات ماده‌ای به نام مهارکننده پروتئاز دارند که می‌تواند در برابر سرطان و سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد. مهارکننده پروتئاز تقسیم سلول‌های سرطانی را کند کرده و به این ترتیب از تشکیل تومور جلوگیری می‌کند.ماش از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.

فواید جوانه ماش و لاغری

ماش، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تأمین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریباً 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تأمین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.

خواص جوانه ماش و لاغری

بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود. یادتان باشد که استفاده از ماش به این شکل خواص آن را چند برابر می‌کند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به خصوص آهن در دسترس، افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.

جوانه ماش و لاغری

( تعداد کل: 7 )
   1       2    >>