تاثیر مصرف عسل و دیابت برای تنظیم قند خون
عسل و دیابت ،عسل و دیابت بارداری،عسل و بیماری دیابت،رابطه عسل و دیابت،عسل طبیعی و دیابت،عسل و زخم دیابت،عسل و بیماران دیابتی،عسل و دارچین دیابت،عسل دیابتی،عسل در دیابت بارداری،عسل دیابت بارداری،عسل برای دیابت بارداری،عسل و بیماری دیابت،رابطه عسل و دیابت،عسل طبیعی دیابت
در این مطلب از سایت جسارت به عسل و دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مصرف عسل و دیابت
عسل یک غذای شیرین هست که تقریبا 70 درصد آن از کربوهیدرات تشکیل شده است و
یک قاشق غذاخوری عسل تقریبا 17 گرم کربوهیدرات دارد.
بنابراین نمی تواند در مقدارهای زیاد به افراد دیابتی تجویز شود.
افرادی که از دیابت رنج می برند در خون خود گلوکز اضافی دارند بنابراین
انواع عسلی که مقدار کمتری گلوکز و مقدار بیشتری فروکتوز داشته باشد بهتر مورد استقبال ارگانیسم بدن بیمار قرار می گیرد.
در واقع گلوکز برای جذب، به انسولین احتیاج دارد اما فروکتوز مکانیزم جذب متفاوتی دارد و به انسولین احتیاجی ندارد.
عسل آقاقیا مقدار زیادی فروکتوز دارد و به همین دلیل بعضی از متخصصان توصیه می کنند
که این نوع عسل بهترین عسل برای افراد دیابتی هست
حتی اگر مبتلا به دیابت هستید لازم نیست از خوردن این شهد شیرین اجتناب کنید اما متوجه ی مقدار مجاز مصرف آن باشید.
عسل به دلیل اینکه شاخص گلایسمیک پایین تری نسبت به قند دارد
شیرین کننده ی امن تری نسبت به قند است.با این حال، عسل هنوز هم حاوی کربوهیدرات است،
بنابراین مهم است که برای بیماران دیابتی مقدار مصرف آن درست مانند شکر محدود شود.
تاثیر عسل و دیابت
پیشنهاد عسل درمانی برای جلوگیری از قطع عضو در افراد مبتلا به دیابت
گروهی از محققان میگویند با مالیدن عسل بر روی زخم یک فرد مبتلا به دیابت میتوان از لزوم قطع یک پای عفونی پیشگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مدیسون، پزشکی در دانشگاه ویسکانسین که شش بیمار دیابتی خود را از خطر قطع عضو نجات داده است،
آزمایشی را برای ترویج استفاده گسترده از عسل درمانی آغاز کرده است.
در این درمان پس از برداشت پوست و باکتری مرده لایه عسل وارد زخم میشود.
جنیفر ادی پروفسور دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی دانشگاه ویسکانسین گفت :
عسل به دلیل خاصیت اسیدی خود باکتری را از بین میبرد و از بروز عوارض مقاومت
باکتریایی که در مصرف آنتی بیوتیکهایی استاندارد دیده میشود پیشگیری میکند.
وی این موضوع را برای بهداشت جهانی بسیار حایز اهمیت خواند.
ادی گفت : افراد مبتلا به دیابت معمولا از جریان خون ضعیفی برخوردارند و از آنجا که توانایی آنان برای مبارزه با عفونت کاهش می یابد،
زخم هایشان به سختی درمان میشود. وی افزود تقریبا هر ۳۰ ثانیه یک قطع عضو ناشی از دیابت در جهان انجام میشود.
وی ابراز امیدواری کرد که اگر بتوان ثابت کرد که عسل موجب شفای زخم اقراد دیابتی میشود
میتوان امیدهای تازه ای برای بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت بوجود آورد.
وی احتمال این امر را بسیار زیاد توصیف کرد. عسل درمانی هم اکنون در
نیوزلند برای درمان زخم های بستر و در اروپا بعنوان یک شکل درمان جایگزین استفاده میشود.
بیشتر بخوانید :
آلو بخارا چیست
خواص قهوه سبز چیست
گشنیز و دیابت
تخم گشنیز در بارداری
این خاصیت در عسل هایی که دارای گلوکز کمتری هستند از جمله عسل اقاقیا ،
عسل آویشن ، عسل گون و عسل سیاهدانه بیشتر دیده شده است.
تمامی عسل های فلورا بجز عسل کنار( عسل کنار در حالت طبیعی در بین عسل ها دارای ساکارز بالاتری است)
دارای ساکارز زیر 3% هستند و بیماران دیابتی با مشورت با پزشک خود میتواند از انها استفاده کنند.
عسل و دیابت
همچنین عسل در زمینه پیشگیری یا دیابت و درمان زخم های دیابتی بسیار موثر است.
تحقیقات اخیر نشان داده است که جایگزینی کامل شکر با عسل خطر ابتلا به دیابت را تا ۷۰ درصد کاهش میدهد و
همینطور با مالیدن عسل بر روی زخم های دیابتی میتوان بهبودی این زخم ها را سرعت بخشید و حتی لزوم قطع شدن پای دیابتی جلوگیری کرد.
به منظور پیشگیری ابتلا به دیابت خانواده ها باید استفاده از عسل را به جای شکر در برنامه غذایی خودشان جدی بگیرند.
به بیماران دیابتی توصیه میشود که میزان دریافت بدن خود از ویتامین ها و مواد مغذی مثل B1، E، C، B12، B6 و بیوتین را افزایش دهند،
عسل و به ویژه عسل طبیعی تابستانه منبع مناسبی برای این مواد می باشد .
وقتی شما عسلی را برای بیماری دیابتی می خرید باید مطمئن باشید که همانند عسل کامور عسل طبیعی است و
گرنه عسل های تقلبی بر مشکلات بیماران دیابتی می افزایند.
عسل طبیعی کامور ، عسل تک گل آویشن است که علاوه برداشتن
خواص کلی عسل طبیعی دارای خواص ویژه گیاه آویشن نیز میباشد،
برخی از خواص آن عبارتند از : زخم معده ، ضد سرفه ، ضد ضعف و بی حالی ، تقویت حافظه و انرژی زا ،
مفید برای عادت های ماهانه دردناک ، مقوی مغز و اعصاب ،
مفید برای درد های شکمی و روده ، مفید برای سرفه و گلو درد و دیابت بی مزه.
خواص عسل و دیابت
موم کندو عسل که توسط زنبور تولید می شود از ترکیب موم معمولی و صمغ درختان حاصل میشود،
حالت خمیری دارد و چسبناک است ، بوی مطبوعی دارد و رنگ آن از سبز تا قهوهای تیره متغیر است.
رنگ و عطر موم در مناطق مختلف متفاوت بوده و خصوصیات آن بستگی به نوع گیاهان موجود در هر منطقه دارد.
موم عسل، در بدن انسان هضم نمیشود و با همان ساختار شیمیایی اولیه، از بدن دفع میشود.
موم عسل میتواند نقش فیبر در میوهجات را داشته باشد اما چون غلظت قندها در عسل بیشتر از میوه است، دیگر تاثیری نمیتواند داشته باشد.
عسل حتی اگر همراه موم هم مصرف شود، به دلیل غلظت زیاد قند، باز هم قند بالایی دارد.
عسل خواص زیادی دارد و مطالب گفته شده بدین معنا نیست که عسل ماده غذایی مضری میباشد
اما برای یک بیمار دیابتی، کنترل قند اهمیت بسیار مهمتری دارد.
استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را از حملات ویروسی و باکتریایی محافظت میکند.
دانشمندان دریافتند که عسل دارای ویتامینهای مختلف و مقادیر زیاد آهن است.
استفاده مداوم از عسل باعث تقویت گلبولهای سفید خون در مبارزه با بیماریهای باکتریایی و ویروسی میشود.
عسل و دیابت
بیشتر بخوانید :