دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
اگر شما هم نام خورش هویج ترکی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
اگر طالب غذاهای ترکی هستید می توانید این خورش لذیذ را هم در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید…..
مواد لازم برای تهیه خورش هویج ترکی :
هویج خلال شده :♦: 1 کیلوگرم
گوشت :♦: ماهیچه نیم کیلو
پیاز :♦: 1 عدد
گوجه فرنگی :♦: 3 تا 4 عدد
لیمو عمانی :♦: 2 تا 3 عدد
آب گوشت :♦: یک لیوان و نیم
روغن مایع :♦: به اندازه کافی
نمک ، قلقل ، زرد چوبه ، دارچین و زعفران :♦: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
طرز تهیه خورش هویج ترکی :
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود.
سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود.
گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده
(اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)
و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم.
سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.